perjantai 15. elokuuta 2008

Mansikoita, mustikoita


Niin se on kesä tainnut vierähtää ohi. On ollut aika korjata syksyn sato talteen.
Toisaalta en haluais uskoa, että kesä oli tässä. Toisaalta kalenteria katsoessa ei oikein muuhunkaan voi uskoa.

Onneksi vietin yhden aurinkoisen päivän kyykkimällä mansikkamaalla. Millään en olis malttanut lopettaa poimimista, mutta onneksi lopetin ajoissa. Mansikoita kertyi 8 kiloa ja pakastin lähes täyteen. Ehkä ne aika hyvin tämmöselle yksin eläjälle riittää..?

Tällä viikolla lähdin sitten kaverin kanssa metsään poimimaan mustikoita. Joku väitti, että tänä vuonna ei olisi mustikoita. Mun keräilypaikka taiskin sitten olla melkoinen aarreaitta kun sieltä löytyi marjaa vaikka millä mitalla. Harmi vaan, että mustikan poiminta on aika hidasta... Mutta meillä oli eväät mukana niin hyvin jaksoi.




Puolukoitakin oli kypsymässä paljon, vadelmatkin pitäis saada talteen ja kyllä sitten pitäis jo talven pärjätä.


Niin, ja jos tässä vielä yhden asian mainitsisi: Varattiin toissapäivänä viikon Italian loma kahdelle. 10 yötä ja olemme jo auringon alla rentoutumassa... Kuulostaa aika hyvältä, vai mitä? Seuraavat kuulumiset ehkä siltä tiimoilta..

2 kommenttia:

maijja kirjoitti...

Pitäispä itsekin mennä mustikkaan, mansikoita oon poiminut jo melkein 10 kiloa. Osa meni kyllä pakastamatta suoraan suuhun! Minä päivänä ja mihin aikaan te ens vkolla tuutte? Tai koska teille sopisi ottaa yhteen?

Lellu kirjoitti...

Hyvää matkaa! Ota kaikki aurinko talteen. :)